İZMİR / KARABAĞLAR - Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi

Ock

Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri Ders Öğretmeni İmran Bahar UYSAL ile birlikte İzmir otellerinde servis hizmetlerine ilişkin gözlemlerde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiler.

Ara

Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İzmir Ticaret Odası 21. Kuaför Güzellik Meslek Komitesi Başkanı Sayın Osman ÇAPA'nın katkıları ve  Berkin SEVİNÇ'in sunumları ile "Renklerin Anahtarı" adlı etkinliğe katıldılar. İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası işbirliğinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz saç renkleri skalası konusunda bilgi sahibi oldular.

Ara

Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri sinema salonunda öğretmenleriyle birlikte Atatürk 1881-1919 adlı filmi izlediler.

Haz

2023 YILI MEZUNLARIMIZA USTALIK ŞED KUŞANMA TÖRENİ

Haz

2022-2023 ÖĞRETİM YILI SONUNDA OKULUMUZDA GÖREVLERİ SONA EREN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNULDU.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Genlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Öğrencilerimizin KEY Museum Gezisi

İŞKUR'DAN İŞ ARAMA BECERİLERİ VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ SEMİNERİ